Przekaż 1% Fundacji Prometeusz

Zwracamy się z prośbą o wsparcie naszej działalności, którą prowadzimy nieprzerwanie od 11 lat. Jako Fundacja pomagamy najbiedniejszym i ciężko chorym Seniorom opłacając im leki, żywność oraz rachunki za czynsz i media.

Jeżeli nadal nie wiesz, komu przekazać swój cenny 1%, to pragniemy zachęcić Cię do wsparcia naszych działań.

Dzięki Tobie będziemy mogli nadal wspierać polskich Seniorów.

Warto pamiętać o tym, że każdy z nas, przy odrobinie szczęścia, będzie kiedyś Seniorem. Obyśmy wszyscy doczekali spokojnej i zdrowej starości. Niestety obecnie, z uwagi na sytuację społeczną i finansową, nie wszyscy emeryci mogą wieść godne życie w zdrowiu i spokoju, nie obawiając się, co przyniesie najbliższa przyszłość.

Dla nich powstała nasza Fundacja.

Nasz numer KRS: 0000377508

To proste – aby przekazać 1%, wystarczy wpisać nasz KRS w zeznaniu rocznym. Przelewem zajmie się Urząd Skarbowy. Pamiętaj, że to nic nie kosztuje, a może odmienić czyjś los.

Będziemy bardzo wdzięczni również za udostępnienie posta. Im więcej osób dowie się o naszej działalności i przekaże swój 1%, tym większej liczbie Seniorów będziemy w stanie pomóc.

Dziękujemy!

Zobacz więcej

Historia Pana Stanisława

Pan Stanisław potrzebuje pomocy. Jeżeli chcesz pomóc panu Stanisławowi wplać darowiznę na konto Fundacji Prometeusz –Zdrowie Seniora z Dopiskiem ”Dla Stanisława”. Kupujemy leki, opłacamy czynsz,